Cautare

61423 de rezultate pentru "comentarii din 10 09 2010" (5.21 secunde)
Pentru acest an au fost aprobate 8.000 permise munca, din care au fost eliberate 2.102 autorizatii de munca.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
Intr-un raport din iulie, EIU indica pentru Romania o contractie economica cu 0,6% in acest an si o crestere de 0,8% a PIB in 2011.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Ministrul interimar de Finante, Gheorghe Pogea, a facut apel la parlamentari pentru a aproba bugetul pe 2010 pana la finalul acestui an, cu un deficit bugetar de 5,9% din produsul intern brut (PIB).
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu ii ofera lui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010. ... "Din toata inima am sustinut. ... Sper din toata inima sa aiba intelepciunea sa fi castigat pentru toata natia romana, nu doar pentru el.
Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Ulterior, plenul reunit al Parlamentului a adoptat bugetul asigurarilor sociale pe 2010, in favoarea acestuia inregistrandu-se 176 de voturi, iar 147 de voturi au fost "impotriva".
"In mai 2010 am propus public autoritatilor statului roman un set consistent de masuri economice privind combaterea crizei economice. In sedinta Birourilor Permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului din data de 2 iunie a.c., premierul Emil Boc a salutat temeinicia acestor masuri.
63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate. ... 63/2010. ... Nu mai primesc bani din cote defalcate de la Bucuresti si atunci sa vedem cum or sa se descurce consiliile judetene sau primariile cu propriii lor bani, daca nu fac acest proces de restructurare.
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Economia Romaniei va incepe sa creasca in a doua jumatate a anului 2010, a declarat Kenneth Orchard, analist la Moody‘s, agentie de rating care a ridicat de la 5,7% la 8,9% estimarea privind scaderea PIB pentru 2009.
"Domnule Emil Boc, In urma discutiilor pe care reprezentantii FMI le-au purtat cu liderii partidelor politice s-a desprins clar ideea ca adoptarea bugetului pe 2010 reprezinta o prioritate nationala si o conditie obligatorie pentru primirea la timp a celei de-a treia transe din imprumutul acordat Romaniei.
Cel mai important eveniment tehnologic al anului, desfasurat la Las Vegas, este ocazia perfecta pentru a trasa trendurile anului 2010. Debutul oficial al CES va avea loc maine, insa hit-urile editiei din acest an s-au conturat deja.
Ultimele estimari ale grupului de analiza macroeconomica Capital Economics arata ca economia Romaniei va creste in acest an cu 0,5% si cu 1,5% in 2011, sub media din regiune.
Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, castigurile nefiind reflectate corespunzator.
Libertatea publica articolul "Guvernul Boc - guvernul Pinocchio", in care inventariaza trei promisiuni facute de Guvern in 2010.
"Cererile de ajutor se completeaza si se transmit exclusiv electronic prin sistemul informatic Actionweb, disponibil pe pagina de internet www.fseromania.ro, pana la 31 martie 2010, ora 16.00", a declarat Mihaela Mocanu, directorul coordonator al Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Sud-Vest Oltenia (OIR POSDRU SV Oltenia).
google-analytics.com